OM OSS

+47 917 27 423

mail(a)krgarden.no

60 ÅR MED ARBEIDSGLEDE

Vårt firmaeventyr startet på 60-tallet da den hardtarbeidende vagværen Kristian Gården kjøpte sin første lastebil, og startet et enkeltmannsforetak for transportoppdrag. Tjenestene hans ble stadig mer etterspurt, og etter hvert fikk han med seg sine tre sønner på laget. På 80-tallet ble den første gravemaskinen kjøpt inn, og firmaets tjenester ble utvidet til graveoppdrag. Mot slutten av 80-tallet ble det kjøpt tomt i Industrivegen i Vågå, og bygget som ble satt opp er det vi holder til i den dag i dag.


Siden ble det både omgjøring til AS, generasjonsskifte og stadig utvikling i både maskinpark og tjenestespekter. I dag drives Kristian Gården og Sønner AS av gründerens barnebarn i samarbeid med to av sine søskenbarn. 

KOMPETANSE OG KVALITET

 

Vår filosofi er at kunden alltid skal stå i fokus. Kristian Gårdens motto var "natt som dag, helg som yrk" noe som sier en hel del om arbeidsmoralen hans. Den moralen har vi hatt med oss i alle år, og vi mener det er derfor vi har en lang og solid kundeliste, også med kunder som kommer tilbake år etter år. 


Våre flinke ansatte står parat til å stille på kort varsel og tar utfordringer på strak arm - store som små, for private eller for det offentlige. 

VISJON


  • Kunden i fokus
  • Kvalitet i arbeidet
  • Ja-bedrift
  • Høy arbeidsmoral

MISJON

 

  • Trivelig arbeidsplass
  • Moderne maskinpark
  • Kompetansebygging
  • Variert arbeidsdag

KVALITETSGARANTI


MØT LEDELSEN

ANNE METTE

DAGLIG LEDER


Anne Mette har over 20 års erfaring i bransjen, og har gått gradene fra grunnarbeid til dagens lederstilling. Hun er tredje generasjon som driver Kristian Gården og Sønner AS.

GEIR GÅRDEN

LEDELSE


18 års erfaring og svært god kompetanse innen sine felt.


NORODD GÅRDEN

LEDELSE


14 års erfaring. God grunnarbeider og dyktig på tunellarbeid.


VÅRT LAG STÅR ALLTID PARAT TIL Å HJELPE

NØKKELTALL

24 ANSATTE

28 MILL.  I OMSETNING

OVER 50 ÅR  I BRANSJEN

Du ringer,

vi leverer!


BEDRIFTSINFO

                                        

Org. nr.: 977 053 668

Kontonr.: 123456789


KONTAKT OSS

917 27 423

Industrivegen 30, 2680 Vågå